Pertandingan Serama di Gunung Ledang, Johor

Puluru Maz (Lang) betina dara, sekali lagi dinobatkan Johan kategori Induk/betina pada BON gunung ledang yang agak meriah pada sabtu lepas, Tq kepada geng Johor yang berjaya juga menjayakan pertandingan tersebut.

Zan and Zizi, taklupa pada saudara Zizi (Seremban) berjaya mendapatkan Johan remaja yang ganas pada aritu juga merangkul Best of The Best (BOTB).

Sri plentong 1st test bon di Gunung Ledang, ayam yang tak mai perangai abis lagi, tapi takat mau test jugak, Sri Plentong berjaya merangkol tempat ke3 dalam kategori remaja, Berdarah limbat ori, sikit punya besar dia punya subang puteh, tu lah sri plentong, abis game di ledang abang kepada ZAN telah membawa pulang ke JB untuk niat membela dan baru berjinak-jinak dalam arena serama. harap sri plentong makin menganaz kelak.

Raja Alam yang nampak suram pada pagi BON ledang X taulah kenapa, tetapi Raja Alam tetap mendapat tempat 3 dalam kategori muda di ledang, diam tak diam raja alam baru di test sebanyak 8x di pertandingan, 7x merangkul top3, sesiapa berhajat meminang Raja Alam try la risik-risik pada Zan.